کیک اسفنجی یکی از محبوب ترین انواع کیک است. تهیه آن بسیار ساده است و طعم مطبوعی دارد.
کیک اسفنجی یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین کیک های جهان است. کیک اسفنجی علاوه بر اینکه به عنوان صبحانه و شام به همراه چای سرو می شود ، اساس بیشتر کیک های تولد است. این کیک همچنین گزینه خوبی برای شلاق زدن است.
مواد لازم:
- آرد قنادی: ۲ پیمانه
- شکر: ۲ پیمانه
- تخممرغ: ۶ عدد
- بیکینگپودر: یک قاشق چایخوری
- نمک: یکچهارم قاشق چایخوری
- وانیل: یکششم قاشق چایخوری
- آب جوش: نصف پیمانه
طرز تهیه:
آرد ، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و الک می کنیم.
زرده ها و سفیده تخم ها را جدا کنید. سفیده را با همزن بزنید تا فرم بگیرد. نیمی از پودر قند را اضافه کنید و دوباره با همزن مخلوط کنید. سپس در یخچال قرار دهید.
زرده ها و وانیل را با بقیه پودر قند مخلوط کرده و با همزن مخلوط کنید. آب جوش را به مواد ریخته و مخلوط کنید. تا حدی که مواد خامه ای و چسبناک شوند.
سفیده را به آرامی به زرده ها اضافه کنید و خوب بزنید. سپس مخلوط آرد را کم کم اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید.
مواد را داخل قالب بریزید. اطمینان حاصل کنید که دو سوم قالب خالی است ، زیرا پف کیک اسفنجی زیاد است.
قالب را در فر قرار دهید. بگذارید حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه بپزد. سپس آن را با خامه یا مواد دیگر تزئین کرده و سرو کنید.
نکات طرز تهیه کیک اسفنجی
- اگر زرده و سفیده خوب مخلوط نشوند، کیک اسفنجی کم پف میکند.
- برای اینکه کیک خوب پف کند، آرد را ۳ بار الک کنید.
- برای پف بهتر، حتماً شکر را آسیاب کنید تا دانههای آن ریز شوند، ولی حالت پودر نگیرند.
امیدواریم از این مطلب که به شما در زمینه آشپزی بسیار کمک می کند لذت برده باشید.
دیدگاهتان را بنویسید