کیک پاستا غذایی است که شکل جذابی دارد و حاوی مواد مغذی است.
پاستا یک غذای خوشمزه است که اکثر مردم آن را دوست دارند. مخصوصاً نوع کیک! کیک ماکارونی به دلیل طعم و شکل خاصی که دارد غذایی محبوب در بین کودکان است.
مواد لازم
پنیرپیتزا: ۵ قاشق غذاخوری
گوشت چرخکرده: یک کاسه ماستخوری
زعفران: یکچهارم قاشق چایخوری
رب گوجهفرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد
ماکارونی: ۳۰۰ گرم
روغن: نصف فنجان
نمک و فلفل: به میزان لازم
تخممرغ: ۳ عدد
ماست: ۳ قاشق غذاخوری
سوسیس: ۲ عدد کوچک
فلفلدلمهای: یک عدد کوچک
طرز تهیه
یک پیاز متوسط را با نصف فنجان روغن سرخ کنید. گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و مخلوط کنید.
نمک ، فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. فلفل خرد شده را اضافه کنید. موجودی گوشت آماده است.
در قابلمه آب را بجوشانید و پنج قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه کنید. ماکارونی بلند را از وسط نصف کرده و در آب جوش بریزید. بعد از حدود ده دقیقه ، ماکارونی نرم می شود. آن را آبکش کرده و مقدار زیادی آب سرد روی آن بریزید.
ماست را با یک قاشق مخلوط کرده ، تخم مرغ های دم کرده و زعفران را با آن مخلوط کنید. ماکارونی آبکش شده را با زرده تخم مرغ مخلوط کنید.
کف قالب را با کمی روغن چرب کنید. نیمی از ماکارونی را در قالب بریزید و دو سوم سس گوشت را روی آن بریزید. سپس روی آن کمی پنیر پیتزا بپاشید. آبگوشت نباید با کناره های ظرف تماس پیدا کند.
بقیه ماکارونی ها را ریخته و روی قالب را با یک فویل بپوشانید. ماکارونی را با دست یا با قاشق در قالب فشرده کنید.
فر را به مدت نیم ساعت با حرارت متوسط (۱۶۰ تا ۱۸۰ درجه سانتیگراد) روشن کنید و قالب را به مدت ۴۵ دقیقه در وسط فر قرار دهید. ماکارونی های پخته شده را از فر خارج کنید ، بگذارید ده دقیقه خنک شود ، سپس آن را از قالب خارج کنید.
بقیه پنیر ، پیتزا و سوسیس خرد شده و بقیه آبگوشت را روی کیک بریزید و آن را به مدت پنج دقیقه روی گریل قرار دهید تا پنیرها آب شوند و طلایی شوند.
اگر می خواهید یک کیک ماکارونی دو طبقه داشته باشید ، مقدار مواد را افزایش دهید و در دو قالب با اندازه های مختلف قرار دهید. پس از آماده شدن ، آنها را روی هم قرار دهید.
امیدواریم از این مطلب که به شما در زمینه آشپزی بسیار کمک می کند لذت برده باشید.
دیدگاهتان را بنویسید