کوکوی مرغ و تره فرنگی برای پیک نیک

کوکوی مرغ و تره فرنگی، یک غذای پیک نیکی

کتلت مرغ و تره غذای ساده و خوشمزه ای است که می توان آن را به عنوان ساندویچ میل کرد.

کتلت مرغ و تره یکی از خوشمزه ترین کتلت هایی است که به راحتی تهیه می شود. کتلت مرغ را می توانید به عنوان میان وعده یا شام سبک سرو کنید. همچنین غذای خوبی برای پیک نیک های خانوادگی و دوستانه است.

مواد لازم

  • فیلۀ مرغ: ۴ عدد
  • سیب‌زمینی: ۴ عدد
  • پنیر پارمزان: نصف پیمانه
  • تره‌فرنگی: ۳ عدد
  • تخم‌مرغ: ۹ عدد
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • روغن مایع به میزان لازم

طرز تهیه

تهیه کوکوی مرغ و تره فرنگی

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

مرغ را به نمک و فلفل آغشته کنید. ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا تقریباً پخته شود. مرغ پخته شده را از فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود. سپس به قطعات ۲ تا ۳ سانتی متری خرد کنید.

یک کدو حلوایی را پوست بگیرید ، آنرا رنده کرده و ورقه ورقه کنید. تخم مرغ ها را با مقداری نمک و فلفل در یک کاسه خوب بزنید.

یک قالب مناسب را با کمی روغن چرب کنید. تکه های سیب زمینی را درون آن قرار دهید. تکه های مرغ را روی آنها قرار دهید. پنیر پارمزان رنده شده را روی مواد بریزید.

تره فرنگی را حلقه ای خرد کنید. آنها را روی سطح مواد قرار دهید. در آخر مخلوط تخم مرغ را روی مواد بریزید.

قالب را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا کوکو آماده شود. سپس قالب را از فر خارج کرده و صبر کنید تا کمی خنک شود.

هنگام سرو ، کاکائو را برش دهید.

به جای اینکه فقط تره فرنگی روی مواد بگذارید ، می توانید مقداری از آنها را خرد کرده و روی مواد بریزید.

اگر تره فرنگی پیدا نکردید ، می توانید از پیازهای بزرگتر استفاده کنید.

امیدواریم از این مطلب که به شما در زمینه آشپزی بسیار کمک می کند لذت برده باشید.

اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × یک =