ماست بستنی به عنوان دسر خنک برای تابستان

ماست بستنی ، دسر خنک تابستانی

ماست بستنی یا ماست منجمد یک دسر مناسب برای روزهای گرم سال است که به راحتی در خانه تهیه می شود.

ماست بستنی نوعی بستنی است که به جای شیر و خامه از ماست درست می شود. اگر سازنده بستنی دارید ، فقط کافی است ماست پرچربی در آن بریزید و بعد از ۲۰ دقیقه یک دسر سرد دارید که با کمی نمک ، روغن زیتون ، سرکه بالزامیک یا طعم های دیگر طعم عالی دارد.

البته در این مقاله طرز تهیه ماست بستنی بدون سازنده بستنی توضیح داده شده است.

مواد لازم:

  • ماست پرچرب: یک لیتر
  • شکر: یک پیمانه
  • نمک: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

طرز تهیه ماست بستنی به عنوان دسر خنک برای تابستان

شکر و نمک را در ماست بریزید ، هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. مخلوط را با ظرف در یخچال یا فریزر قرار دهید تا دما به ۷ درجه سانتیگراد برسد. پس از سخت شدن ، آن را بیرون آورده و با همزن دستی به مدت ۱۰ دقیقه هم بزنید.

در آخر ، مخلوط را در ظرف در بسته در فریزر قرار دهید تا کاملا یخ زده و آماده شود. بهتر است ۴ تا ۵ ساعت صبر کنید و سپس آن را سرو کنید.

طعم‌دهی

اگر می خواهید ماست بستنی طعم دار باشد ، قبل از هم زدن مخلوط ، مقدار دلخواه آب لیمو یا آب پرتقال طبیعی را اضافه کنید. سپس یکی دو ساعت در یخچال قرار دهید. همچنین می توانید مقداری برگ نعناع یا زنجبیل در آن بریزید ، یک شب در یخچال قرار دهید و سپس هم بزنید.

 تزئین روی بستنی طعم دلپذیری را به آن می دهد. می توانید از گیلاس ، آلبالو ، انار ، روغن زیتون ، سرکه بالزامیک ، مغز پسته ، مغزها ، قطعات مرکبات و … استفاده کنید.

هنگام طعم دادن به خاطر داشته باشید که مواد افزودنی باید طعم ترش یا قوی داشته باشند تا شیرینی داخل بستنی متعادل شود.

از خلاقیت در طعم دهنده ها نترسید. ترش و شیرین ، خامه ای ، میوه ای و لبنیات ترکیبات خوبی برای طعم دلپذیر یک بستنی خانگی خوشمزه است.

امیدواریم از این مطلب که به شما در زمینه آشپزی بسیار کمک می کند لذت برده باشید.

اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × یک =