مواد خوراکی سبز رنگ

۱۲ خوراکی پرخاصیت سبز رنگ

رنگ میوه همچنین در تأمین ویتامین های بدن و بهبود بیماری ها مثر است. اما واقعاً چرا غذاهای سبز؟

غذاهای سبز را می توان یکی از محبوب ترین انواع غذاها دانست. میوه ها و سبزیجات جز component اصلی این گروه از غذاها هستند. این غذاهای سبز دارای خواص بی شماری هستند که در مورد آنها بحث می کنیم.

میوه سبز بخورید

تا میتوانید میوه و سبزی بخورید

مطمئناً ، خوردن انواع سالادها و سبزیجات با منبع زیادی فیبر و مواد مغذی می تواند سلامت بدن شما را بهبود بخشد ، اما چرا میوه ها و سبزیجات سبز؟

خواص برخی سبزیجات پهنبرگ

رنگ سبز میوه ها و سبزیجات به دلیل وجود رنگدانه های گیاهی به نام کلروفیل است. لوتئین و گزانتین دو نوع کاروتنوئید زرد در گیاهانی مانند لوبیا ، اسفناج و سایر سبزیجات برگ دار و سبز تیره هستند. این دو نوع ترکیب با عملکرد خود باعث تقویت سلامت بینایی و کاهش بیماری های چشمی مانند آب مروارید و گلوکوم می شوند.

فلفل دلمهای

فلفل دلمه ای یک ماده غذایی سبز است و سرشار از ویتامین های گروه  مانند تیامین ، ریبوفلاوین و 6 است که ویتامین های م inثر در تبدیل غذا به انرژی هستند. فلفل دلمه ای همچنین گیاهی غنی از فیبر ، پروتئین و آهن است.

رنگ سبز این فلفل دلمه ای به دلیل مقدار زیادی کلروفیل موجود در آن است که به منیزیم مرتبط است. منیزیم تأثیر زیادی در بهبود حافظه و یادگیری دارد. منیزیم همچنین در کاهش فشار خون بسیار مثر است.

کاهو

کاهو یکی از قدیمی ترین سبزیجات در جهان است که بومی هند و آسیای میانه است. کاهو یک آرام بخش طبیعی است و خون را پاک می کند ، بینایی را تقویت می کند و همچنین حاوی آهن است. این ماده غذایی سرشار از آب و مواد معدنی است. کاهو زخم های دستگاه ادراری و مثانه را نیز درمان می کند.

لازم به ذکر است که کاهوی ایرانی از نظر غذایی بهتر از کاهو گرد است. کاهوی گرد ارزش غذایی کمی دارد. زیرا فیبر زیادی دارد که در معده گاز و نفخ ایجاد می کند.

کلم بروکلی

کلم بروکلی یک ماده غذایی سبز است و حاوی ماده ای به نام سولفورافان است که تعداد ، اندازه و تکثیر تومورهای سرطانی را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد. این ماده مغذی از بروز سرطان به خصوص سرطان پستان ، معده ، روده بزرگ ، راست روده و ریه در انسان جلوگیری می کند.

کلم بروکلی به دلیل داشتن مقدار زیادی ویتامین ، فیبر و بتا کارون ، یک آنتی اکسیدان قوی است که از اثرات مخرب رادیکال های آزاد در بدن جلوگیری کرده و روند پیری را به تأخیر می اندازد. مقدار زیاد فیبر غذایی در کلم بروکلی برای بیماران دیابتی بسیار مفید است.

کرفس

برگ کرفس که یک ماده غذایی سبز است ، حاوی مقدار قابل توجهی بتاکاروتن است. در حالی که ساقه آن منبعی از ویتامین های 6 ، 2 ، 1 ، ویتامین C و همچنین پتاسیم ، اسیدفولیک ، کلسیم ، منیزیم ، آهن ، فسفر ، سدیم و چندین آمینو اسید ضروری است.

کرفس منبع عالی ویتامین C است. این ویتامین به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند. از آنجا که کرفس سرشار از انواع ویتامین ها از جمله ویتامین های A ،  و C است ، می تواند مکمل خوبی برای زیبایی پوست و مو نیز باشد.

نخود فرنگی

نخود فرنگی خام و پخته منبع خوبی از اسید فولیک است. نخود فرنگی غذایی کم کالری ، کم چربی و پروتئین است. منبع خوبی از ویتامین های 1 ، 6 ، 2 و 3 است که همه برای متابولیسم چربی ها ، پروتئین ها و کربوهیدرات ها ضروری هستند.

نخود فرنگی همچنین منبع غنی از آهن و مواد معدنی ضروری برای عملکرد طبیعی سلول های خونی است که کمبود آن باعث کم خونی ، خستگی و ضعف سیستم ایمنی بدن می شود.

خاصیت میوه سبز رنگ

خواص میوههای سبز رنگ

انگور

انگور دارای ویتامین های A ،  و C است. همچنین حاوی مقداری منیزیم ، کلسیم ، آهن ، فسفر ، پتاسیم و آلبومین است. این میوه همچنین دارای مقدار زیادی پتاسیم است که به جبران ضعف بدن کمک می کند. انگور یکی از میوه های ضد سرطان شناخته شده است و این به دلیل خاصیت ضد عفونی کننده آن است.

کیوی

کیوی سرشار از ویتامین C است. مقدار ویتامین C موجود در کیوی 2 برابر ویتامین C موجود در پرتقال و 6 برابر در لیمو ترش در نظر گرفته شده است. همچنین میزان مواد مغذی کیوی 8 برابر بیشتر از سیب است. کیوی حاوی ویتامین A ، ویتامین های گروه  و دانه های آن حاوی ویتامین D است.

زیتون

زیتون میوه ای قدرتمند و خوشمزه است که می تواند برای بدن و پوست انسان مفید باشد و فواید بسیاری از جمله جلوگیری از پوکی استخوان ، جلوگیری از سرطان های متعدد ، کاهش التهاب و آرتروز ، بهبود سیستم گوارشی ، تسکین واکنش های آلرژیک جریان خون را بهبود می بخشد ، از قلب محافظت می کند بیماری ، عملکرد شناختی را افزایش می دهد ، با عفونت ها مبارزه می کند و فشار خون را کاهش می دهد.

خیار

خیار سرشار از آب و فیبر است. آب و فیبر مهمترین عناصر برای فرآیند هضم مواد غذایی سالم هستند. همچنین حاوی یک فلاونول ضد التهاب به نام فیستین است که به نظر می رسد نقش مهمی در سلامت مغز دارد.

خیار مانند سایر غذاهای سبز حاوی مواد مغذی و ترکیبات شیمیایی خاصی است که برای افراد دیابتی مفید است.

گلابی

از دیگر غذاهای سبز می توان به گلابی اشاره کرد که از میوه های بیماران دیابتی محسوب می شود. گلابی سبز از شیرینی متعادلی برخوردار است و گزینه مناسبی برای افراد دیابتی است.

آووکادو

محققان بر این باورند که ترکیبات موجود در آووکادو می تواند سلول های پیش سرطانی و سرطانی را که باعث سرطان دهان می شوند از بین ببرد. آووکادو مانند روغن زیتون سرشار از اسید اولئیک است. این ماده یکی از بزرگترین عوامل جلوگیری از سرطان است.

امیدواریم از این مطلب که در زمینه سلامتی نگارش شده بود، لذت برده باشید.

اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ده + 20 =