ته انداز مرغ

ته‌انداز مرغ؛ زعفرانی و معطر

آب مرغ برخلاف نام ظاهراً سخت آن ، غذایی ساده و البته بسیار خوشمزه و خوشمزه است که به آن ارمنی پلو نیز می گویند.

در پخت مرغ یا ارمنی پلو ، شما به جای نان ، سیب زمینی یا برنج مرغ پخته خواهید کرد. در این غذا نوع برنج مهم نیست ، به این معنی که می توانید از آب مرغ به همراه سبزی پلو ، لوبیای پلو ، عدس پلو یا هر نوع دیگر از پلو که دوست دارید استفاده کنید.

ته انداز مرغ زعفرانی

مواد لازم

ران یا سینه مرغ 6 قطعه (اگر از بال مرغ چند قطعه دیگر استفاده می کنید)

4 فنجان برنج

زعفران غلیظ 5 قاشق غذاخوری دم کرده

1 پیاز

نمک ، فلفل و زردچوبه در صورت نیاز

پودر سیر و پودر فلفل قرمز در صورت نیاز

روغن مایع به مقدار لازم

طرز تهیه ته انداز مرغ

برنج را در آب و نمک خیس کنید.

قطعات مرغ را با پیاز خرد شده ، نمک ، زعفران ، پودر سیر و پودر پاپریکا مزه دار کنید. بعد از چند ساعت مرغ چاشنی را از یک طرف خوب سرخ کنید. طرف دیگر مرغ که قرار است در ته قابلمه قرار بگیرد نیازی به سرخ شدن ندارد.

در این فاصله برنج را آبکش کنید. برنج نباید نرم شود.

کف قابلمه مقداری روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد مرغ را در ته قابلمه که سرخ نشده قرار دهید.

مقداری برنج را با کمی زعفران مخلوط کنید. روی مرغ برنج بریزید و پخش کنید. برنج زعفرانی را به دور قابلمه بریزید تا هنگام سرو غذا ، لایه زعفران برنج مشخص شود.

مخلوط کره ذوب شده و زعفران دم کرده را روی برنج بریزید و با کف دست کمی برنج را فشار دهید. آب مرغ را روی شعله ملایم با حرارت ملایم به مدت یک تا یک و نیم ساعت بپزید تا مرغ کمی برشته و سرخ شود. پس از پخت ، ته آن را به قالب داخل ظرف گرد تبدیل کنید.

برای تهیه آب مرغ ، طعم زعفران را جدی بگیرید و در استفاده از آن سخاوتمند باشید. طعم اصلی این غذا به زعفران مورد استفاده برای پخت بستگی دارد. زعفران دم کرده با کیفیت و غلیظ عطر بی نظیری به این غذا می دهد.

اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × چهار =