کیک های موکا ، مانند کیک شکلاتی ، کیک مات و کیک مرطوب ، کیک های خوشمزه و محبوب هستند که باید با استفاده از خامه این کیک تهیه شوند.
اگر می خواهید کیک تولد یا سالگرد ازدواج را در خانه درست کنید و یک کیک خوشمزه با ترکیبی متفاوت تهیه کنید ؛ کیک موکا بهترین پیشنهاد است. این کیک که با خامه شکلات پوشانده شده است ، بافتی دلچسب و طعم خاصی دارد و برای جشن های کوچک خانوادگی و دوستانه انتخاب خوبی است.
مواد لازم:
- آرد: ۲ لیوان
- شکر: یک لیوان
- کره: ۲۰۰ گرم
- شیر یا آب ولرم: یک لیوان
- پودر نسکافه:یک قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو: ۴ قاشق غذاخوری
- تخممرغ: ۳ عدد
- بیکینگپودر: ۲ قاشق چایخوری
- نمک: نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
کره ذوب شده را با شکر در ظرف مناسبی بریزید و مواد را کاملا با همزن مخلوط کنید.
یکی از تخمها را بشکنید و به مواد اضافه کنید. یک دقیقه خوب هم بزنید. سپس تخم مرغ دوم و سوم را به همان ترتیب اضافه کنید.
آرد را با پودر نسکافه ، نمک ، بکینگ پودر و پودر کاکائو مخلوط کرده و آنها را الک کنید.
مخلوط الک شده را با شیر مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید.
کف قابلمه را با کاغذ روغنی بپوشانید و مایه کیک را درون ظرف بریزید.
قالب را به مدت یک ساعت در فر از قبل گرم شده قرار دهید. بعد از این زمان کیک پخته شده و باید خامه را آماده کنید.
مواد لازم کرم موکا:
- کره: ۲۰۰ گرم
- آرد: ۵ قاشق غذاخوری
- خامه: نصف لیوان
- شیر: نصف لیوان
- پودر قند: ۲ لیوان
- پودر نسکافه: ۴ قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کرم موکا:
شیر را با آرد الک شده مخلوط کنید. پودر کاکائو و خامه را به مواد اضافه کنید.
مایه را در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا غلیظ شود. مرتب آن را هم بزنید.
با همزن در ظرف دیگری کره ذوب شده را در محیط با پودر نسکافه و پودر قند مخلوط کنید.
پس از خنک شدن خامه ، آن را به کره مخلوط شده اضافه کرده و خوب هم بزنید. سپس خامه را به مدت یک ربع در یخچال قرار دهید تا آماده شود. آن را روی کیک پهن کرده و سرو کنید.
امیدواریم از این مطلب که به شما در زمینه آشپزی بسیار کمک می کند لذت برده باشید.
دیدگاهتان را بنویسید