آبگوشت گندم

طرز تهیه آبگوشت گندم بسیار مقوی و لذیذ

جوانه گندم قسمت بسیار کمی از هسته گندم را تشکیل می دهد که حدود 25 درصد از وزن کل هسته را تشکیل می دهد ، اما هنوز می توان لیست طولانی از مواد مغذی و خواص مفید غذایی را تهیه کرد.

اگر از طرفداران طعم آبگوشت هستید ، احتمالاً در مورد آب گوشت گندم چیزی شنیده اید ، یا بارها مزه لذیذ این آبگوشت خوشمزه و متفاوت را امتحان کرده اید. آبگوشت گندم که معروف ترین آن آبگوشت گندم کردی و اصفهانی است. آبگوشت گندم با گوشت گردن یا ماهیچه یکی از خوشمزه ترین و مفیدترین نوع آبگوشت است که معمولاً به روش های مختلفی پخته می شود و به دلیل وجود حبوبات ، گوشت و گندم در آن از ویژگی های سلامتی بی نظیری برخوردار است.

آموزش پخت آبگوشت گندم

مواد لازم

گردن گوسفند: 2 عدد

پیاز: 1 عدد بزرگ

دارچین: به مقدار لازم

لیمو عمانی: 2 عدد

سیر: 2 تا 3 حبه

نخود فرنگی: 1 فنجان

لوبیا: 1 فنجان

گندم: نصف لیوان

شنبلیله خشک: 2 قاشق غذاخوری

سیب زمینی: 3 عدد

نمک ، فلفل و زردچوبه: در صورت لزوم

طرز تهیه آبگوشت گندم

قبل از تهیه آبگوشت ، باید نخود و لوبیا را به مدت 48 ساعت خیس کنید ، چندین بار آب آنها را عوض کنید. سپس باید نخود ، لوبیا ، گوشت ، سیر ، پیاز و ادویه را در قابلمه ترکیب کرده و مقداری آب در قابلمه بریزید. گاز را با شعله ملایم روشن کنید و درب قابلمه را بگذارید تا مواد به آرامی بپزد.

بعد از حدود 5 ساعت که گوشت و لوبیا خوب پخته شد ، لیمو عمانی و نمک را اضافه کنید. سیب زمینی ها را پوست بگیرید و آنها را کامل اضافه کرده یا به نصف خرد کنید. بگذارید سیب زمینی خوب بپزد و آبگوشت خوب جا بیفتد. سپس حدود 20 دقیقه قبل از آماده شدن آبگوشت ، 2 قاشق غذاخوری شنبلیله خشک را به آبغوره خود اضافه کنید. آبگوشت شما آماده است ، آن را در ظرف مناسب سرو کرده و از طعم خوشمزه آن لذت ببرید. اگر می خواهید این آبگوشت را به صورت کوبیده سرو کنید ، ابتدا استخوان ها و آبگوشت را جدا کرده و سپس مواد را خوب بزنید و با آبگوشت سرو کنید.

اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − 12 =