آش بادمجان

طرز تهیه آش بادمجان

سوپ بادمجان یکی از محبوب ترین غذاهایی است که با دستورالعمل مشابه یا با اندکی تغییر در روش تهیه در شهرهای مختلف ایران طبخ می شود.

با بادمجان می توانید غذاهای متنوع و مهیج بسیاری مانند خورشت و انار و بادمجان درست کنید و حالا که به فصل سرما رسیده ایم ، خوردن سوپ بادمجان جذابیت خاص خود را دارد. برخی از افراد از پاییز و زمستان شروع به پخت انواع سوپ می کنند.

آموزش پخت آش بادمجان

مواد لازم

گوشت دستی: 300 تا 400 گرم

پیاز: 2 عدد متوسط

بادمجان: 1 کیلوگرم

بلغور گندم: 250 گرم

لوبیا چیتی: 1/3 فنجان

نخود فرنگی: 1/3 فنجان

عدس: 1/3 فنجان

کشک: 2 فنجان

نمک ، زردچوبه و فلفل: در صورت نیاز

سیر: 1 قاشق غذاخوری

نعنا داغ: در صورت لزوم

طرز تهیه آش بادمجان

لوبیاها را شب قبل خیس کرده و آب آن را 2 تا 3 بار عوض کنید تا نفخ شکم شما برطرف شود.

بلغور را بشویید و در قابلمه بزرگی با 1 پارچ یا 7 لیوان آب بپزید. بعد از اینکه لعاب سفت شد ، آن را مرتبا هم بزنید زیرا جو دوسر به سرعت جا می افتد. نگذارید بلغور شما سفت شود. در این زمان آب اضافه کنید.

همه حبوبات را بپزید. عدس را دیرتر از نخود فرنگی و لوبیا اضافه کنید. یک پیاز را ریز خرد کرده و با زردچوبه ، فلفل و پیاز تفت دهید. پس از پخته شدن تمام حبوبات ، آنها را به همراه مخلوط زردچوبه ، پیاز و فلفل به بلغور پخته شده اضافه کنید.

گوشت را بشویید و با پیاز که به چهار تکه تقسیم شده است در قابلمه بریزید و بگذارید به مدت 2 ساعت کاملا بپزد و بعد از پخت آن را خرد کنید.

بادمجان را پوست بگیرید. آن را به صورت مکعب یا دایره برش داده و روی آنها نمک بپاشید. بعد از نیم ساعت که آب تلخ و قهوه ای از هم جدا شد ، بادمجان ها را بشویید و خشک کرده و سرخ کنید.

گوشت پخته و خرد شده را به همراه بادمجان سرخ شده به مواد قابلمه (غلات ، حبوبات و ادویه جات) اضافه کرده و خوب هم بزنید تا جا بیفتد. در این مرحله به مواد خود نمک اضافه کنید.

وقتی مواد صاف و غلیظ شدند ، 1.5 فنجان کشک به مواد اضافه کنید.

در آخرین مرحله سیر داغ ، نعنا داغ و پیاز داغ درست کنید و آن را با بقیه کشک روی آش بریزید و روی آن را تزئین کنید.

اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده − 2 =