کتلک کباب

شامی کباب، ترد و خوشمزه

کباب شامی یک غذای اصیل و خوشمزه است که در تمام شهرهای ایران درست می شود.

کباب شامی یک غذای سنتی ایرانی است که شباهت زیادی به کتلت دارد. طرز تهیه شام ​​ساده است ، اما نکاتی وجود دارد که می توانید برای تهیه یک شام ترد و خوشمزه دنبال کنید.

شامی کباب

مواد لازم برای تهیه شامی ​​کباب

گوشت چرخ کرده: 300 گرم

پیاز: یکی

پیله: نصف لیوان

سیب زمینی: 2 عدد

تخم مرغ: یکی

آرد نخودچی: یک قاشق غذاخوری

مرزه خشک: یک قاشق مرباخوری

نمک ، فلفل و زردچوبه در صورت نیاز

شامی

طرز تهیه شامی ​​کباب

لپه ها را چند ساعت خیس کنید تا نفخ شکم شما برطرف شود و خوب بپزد.

لپه ها را بعد از خیساندن آبکش کرده و با مخلوط کن یا غذاساز له کنید. اگر وقت خیساندن لپه را ندارید ، آن را بپزید و وقتی کمی نرم شد ، آن را در مخلوط کن بریزید.

سیب زمینی را بجوشانید. سپس آن را رنده کرده و کنار بگذارید.

پیاز را ریز رنده کرده ، آب آن را گرفته و به سیب زمینی اضافه کنید.

سپس گوشت چرخ کرده را به همراه نمک ، فلفل و زردچوبه به مواد اضافه کرده و آنها را خوب ورز دهید.

وقتی مواد صاف شدند ، آرد نخود و لپه را اضافه کرده و ورز دادن را ادامه دهید.

در آخر ، تخم مرغ ها و مرزه خشک را اضافه کرده و دوباره ورز دهید.

مقداری روغن در تابه بریزید و آن را روی شعله قرار دهید تا گرم شود. سپس به اندازه یک نارنگی کوچک از مواد گرفته ، آن را به دلخواه در دست صاف کرده و در روغن فرو ببرید. توجه داشته باشید که پوسته ها باید در روغن شناور باشند تا خوب سرخ شوند و خوب بپزند.

پس از آماده شدن ، شمع ها را روی یک دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. سپس تزئین و سرو کنید.

اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست + نه =