کباب شامی یک غذای اصیل و خوشمزه است که در تمام شهرهای ایران درست می شود.
کباب شامی یک غذای سنتی ایرانی است که شباهت زیادی به کتلت دارد. طرز تهیه شام ساده است ، اما نکاتی وجود دارد که می توانید برای تهیه یک شام ترد و خوشمزه دنبال کنید.
مواد لازم برای تهیه شامی کباب
گوشت چرخ کرده: 300 گرم
پیاز: یکی
پیله: نصف لیوان
سیب زمینی: 2 عدد
تخم مرغ: یکی
آرد نخودچی: یک قاشق غذاخوری
مرزه خشک: یک قاشق مرباخوری
نمک ، فلفل و زردچوبه در صورت نیاز
طرز تهیه شامی کباب
لپه ها را چند ساعت خیس کنید تا نفخ شکم شما برطرف شود و خوب بپزد.
لپه ها را بعد از خیساندن آبکش کرده و با مخلوط کن یا غذاساز له کنید. اگر وقت خیساندن لپه را ندارید ، آن را بپزید و وقتی کمی نرم شد ، آن را در مخلوط کن بریزید.
سیب زمینی را بجوشانید. سپس آن را رنده کرده و کنار بگذارید.
پیاز را ریز رنده کرده ، آب آن را گرفته و به سیب زمینی اضافه کنید.
سپس گوشت چرخ کرده را به همراه نمک ، فلفل و زردچوبه به مواد اضافه کرده و آنها را خوب ورز دهید.
وقتی مواد صاف شدند ، آرد نخود و لپه را اضافه کرده و ورز دادن را ادامه دهید.
در آخر ، تخم مرغ ها و مرزه خشک را اضافه کرده و دوباره ورز دهید.
مقداری روغن در تابه بریزید و آن را روی شعله قرار دهید تا گرم شود. سپس به اندازه یک نارنگی کوچک از مواد گرفته ، آن را به دلخواه در دست صاف کرده و در روغن فرو ببرید. توجه داشته باشید که پوسته ها باید در روغن شناور باشند تا خوب سرخ شوند و خوب بپزند.
پس از آماده شدن ، شمع ها را روی یک دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. سپس تزئین و سرو کنید.
دیدگاهتان را بنویسید