وزیر ارتباطات فیلترینگ سایت‌ها به سیاق گذشته منسوخ شده است

وزیر ارتباطات فیلترینگ سایت‌ها به سیاق گذشته منسوخ شده است

وزیر ارتباطات گفت که مسدود کردن سایت ها مانند گذشته منسوخ شده است و فیلتر کردن و فیلتر کردن دیگر نمی تواند از شکاف تولید جلوگیری کند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد که تکنولوژی های ماهواره ای به زودی در همه جا فراگیر می شوند و مسدود کردن سایت ها دیگر چاره ای نیست. محمدجواد آذری جهرمی گفت: “فیلتر و فیلتر کردن دیگر نمی تواند مانع شکاف نسل ها شود و ما نباید انتظار داشته باشیم که دولت مسئول تربیت فرزندان صاحبان قدرت باشد.”

به گزارش پیواز ، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جریان سفر مجازی نوروزی خود ، در مورد موضوع آموزش در فضای مجازی گفت که آموزش در فضای مجازی مانند فضای واقعی است. آذری جهرمی توضیح داد: “کسانی که فکر می کنند مسئولیت تربیت فرزندانشان در فضای مجازی فقط به عهده دولت است ، به فرزندان مسئولان چپ و راست نگاه می کنند. بسیاری نتوانستند فرزندان خود را تربیت کنند.” آیا انتظار دارید که انجمن؟”

وزیر ارتباطات به منسوخ شدن سایت های فیلتر اشاره کرد و افزود:

مسدود کردن سایت به اندازه گذشته منسوخ شده است ، یا با رمزنگاری پیشرفته یا با ابزارهای ماهواره ای که به زودی در همه جا فراگیر می شوند. این عقیده اکثر کارشناسان است.

به گفته وی ، یک راه حل موثر در این فضا اعتماد به رفقای خلاق و ورود به رقابت با سیستم عامل های بین المللی است. آذری جهرمی افزود اگر موانع داخلی و تنگ نظری برداشته شود جوانه های توانمندی در کشور خواهیم داشت. وی با بیان اینکه در حال حاضر دانش آموزان و نوجوانان نسبت به والدین خود در استفاده از فضای مجازی آگاهی بیشتری دارند گفت:

این در جامعه ما مسئله کمی نیست. شکاف بین نسلی در فضای مجازی جدی تر است. این شکاف با فیلترها پر نشده است. بلکه با آموزش مداوم و موثر ترمیم می شوند. کارهای اساسی باید انجام شود ، نه سطحی.

وزیر ارتباطات اخیراً در مصاحبه با روزنامه اعتماد در مورد وضعیت فعلی در مورد فیلتر اینستاگرام گفته بود:

طبق اصل 25 قانون اساسی ، سانسور ممنوع است ، مگر در قانون. این قانون به جای انسداد ، بر واژه تصفیه پرونده های جنایی تأکید کرده است. بسیاری از وب سایت های مسدود شده در ایران به طور غیرقانونی فیلتر می شوند. مسدود کردن وب سایت ها نه در صلاحیت قاضی است و نه در صلاحیت کارگروه تعیین پرونده های کیفری و جزئی از قوانین عمومی است.

وزیر ارتباطات در پاسخ به این سوال که “چرا بار تبلیغات انتخاباتی ریاست جمهوری همیشه بر دوش شبکه های اجتماعی است و سپس جریاناتی برای فیلتر کردن آنها شکل می گیرد؟” گفت:

قبل از انتخابات ، اقداماتی برای محدود کردن شبکه های اجتماعی در حال انجام است. در مارس 2013 ، کمیسیون امنیت مرکز ملی فضای مجازی قطعنامه ای صادر کرد که در آن همه فیلترشکن ها مسدود شده بودند. در انتخابات 2015 ، بحث هایی در مورد وجود داشت. در سال 2017 فشار زیادی برای فیلتر تلگرام وجود داشت که موفقیت آمیز نبود.

در انتخابات سال 2009 نسخه های تلگرام فارسی مسدود شد و فشار بر شبکه های اجتماعی بی ارتباط با انتخابات نیست. فقط اینستاگرام نیست. همه شبکه های اجتماعی در معرض دیدگاه های مبارز قرار دارند. برخی از گروه های سیاسی دارای دستگاه های امنیتی هستند که معتقدند شبکه های اجتماعی می توانند باعث بحران شوند و از آنجا که مدیریت بحران را دشوار می دانند ، پیشنهاد می کنند آنها را مسدود کنند.

اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − سه =